Черговий свідок у суді став на бік Луценка

Всіх водіїв голів МВС працевлаштовували в міністерство на посаду старших уповноважених. Про це заявив свідок у справі проти екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, колишній начальник департаменту розвідувально-розшукової діяльності МВС Сергій Левченко.

Про це він сказав під час допиту в судовому засіданні у справі Луценка.

“Я знав, що водії всіх міністрів працювали в нашому підрозділі, і не тільки міністрів, але і заступників міністрів. Цю практику ввів не Луценко”, – зазначив Левченко.

Левченко зазначив, що всі водії міністрів працевлаштувалися в департамент на посаду старших уповноважених.

При цьому він зазначив, що не отримував жодних особистих вказівок від Луценка про працевлаштування його водія Леоніда Приступлюка і виділення йому квартири.

“Ні, не було такої вказівки. Ми з міністром спілкувалися тільки у кримінальних справах”, – сказав Левченко.

Він повідомив, що рішення про виділення житлової площі приймалося колегіально у присутності всіх начальників департаменту.

Крім того, він спростував те, що на досудовому слідстві він давав свідчення про незаконність працевлаштування Приступлюка.

Як повідомлялося, раніше ряд свідків у справі Луценка заявив про відсутність порушень при прийнятті на роботу Приступлюка.

Держзвинувачення раніше заявило, що Луценко інкримінуються не порушення порядку при призначенні в органи МВС його водія, а те, що водій був призначений на посаду, на якій не працював, і отримував зарплату, яку не повинен був отримувати.

http://www.ukranews.com/