У Мукачеві змагатимуться молоді дизайнери одягу, взуття та аксесуарів

СБМ Захоплення красивими речами і прагнення жити посеред них – природне почуття для кожної цивілізованої людини, адже естетичні потреби так само органічні для думаючої істоти, як і потреба в їжі, теплі, коханні. Попробуйте оточити себе функціональними, зручними, але некрасивими предметами побуту і ваше життя буде хоч і досить комфортне, але абсолютно безрадісне.

У цієї медалі є  ще й інший бік – речі, погано пристосовані для практичного вжитку, втрачають свій зміст, яким би красивим і оригінальним не був їх зовнішній вигляд.

Вирішити цю суперечність, примирити зовнішню і внутрішню сутність предметів, що визначають атмосферу нашого побуту, покликані спеціалісти, чию професію визначають загальним поняттям – дизайнер. Саме на підготовку таких фахівців робить ставку технологічний факультет Мукачівського державного університету, в якому з 14 по 19 листопада 2011р. проходитиме  тиждень технологічного факультету: Mukachevo Technological  Week.

Програма тижня включатиме різноманітні заходи,  та  найбільш вагомий в цьому переліку  – конкурс молодих дизайнерів одягу, взуття та аксесуарів   “Новий колорит – 2011”, який відбудеться 17-19 листопада.

В рамках Mukachevo Technological Week, починаючи з минулого року, стартував новий творчий проект – конкурс “Майбутній кутюр’є”, основним завданням якого є підтримка інтелектуально і творчо обдарованих дітей, – повідомили з прес-служби МДУ.

http://zakarpattya.net.ua/