В УжНУ провели правовий брейн-ринг серед школярів Закарпаття

6 жовтня 2011 року на базі юридичного факультету Ужгородського національного університету відбувся правовий брейн-ринг серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів. Про це  повідомили з прес-служби УжНУ.

Закарпатської області, приурочений до Дня юриста. Захід провели Головне управління юстиції у Закарпатській області спільно з управлінням освіти і науки облдержадміністрації та Координаційною радою молодих юристів Закарпатської області.

Участь у брейн-ринзі взяли команди Солотвинської ЗОШ І-ІІІ ст. №1, Середнянської ЗОШ І-ІІІ ст., Ужгородської ЗОШ І-ІІІ ст. №7, Королівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1, гімназії м. Ужгорода та Перечинської гімназії ІІ-ІІІ ст. суспільно-гуманітарного напрямку  До складу команд увійшли по п’ять учнів старших класів з кожного  навчального закладу. Турнір проходив у формі брейн-рингу, питання для якого розробили фахівці Головного управління юстиції у Закарпатській області, зміст яких стосувався теорії та історії держави і права України та зарубіжних країн, Конституції гетьмана Пилипа Орлика та сучасної Конституції України, різних галузей права.

За результатами гри перемогу здобула команда гімназії м. Ужгорода, ІІ місце посіла команда Королівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 (Виноградівський район), ІІІ місце – команда Ужгородської ЗОШ І-ІІІ ст. №7, які була нагороджені грамотами Головного управління юстиції у Закарпатській області та пам’ятними подарунками.

Втім, високий рівень знань показали команди усіх  навчальних закладів, які взяли участь у брейн-ринзі.

http://zakarpattya.net.ua/