Закарпатську художницю та поетесу Маргариту Паулик вітали з 70-річчям

У понеділок, 10 жовтня, своє 70–річчя святкувала художниця і поетеса із закарпатського с.Ільниця – Маргарита Василівна Паулик.

З цієї нагоди у будинку культури художниця відкрила виставку власних робіт. Привітати ювілярку прийшли заступник голови райдержадміністрації Мирослава Кула, головний спеціаліст відділу культури і туризму РДА – Людмила Бабинець, директор районного будинку культури – Василь Філеш, художник, член народного об’єднання «Колорит Боржави» – Євген Максим та редактор районної газети «Нове життя» – Василь Шкіря.

Той творчий дарунок, що представила наша іменинниця є досить значним та величним. Такі люди, як Маргарита Василівна – це гордість нашого району – відзначила Мирослава Василівна. Бог дав їй талан –  вона ним повністю скористалася, і передає цей дар майбутньому поколінню, зокрема, своїй дочці – художниці Матіко Любові, – підмітила заступник голови райдержадміністрації. 

З нагоди ювілею та до Дня художника за вагомі здобутки у розвиток культури району, заступник голови РДА Мирослава Кула нагородила грамотою Маргариту Паулик. 

Для ювілярки, сьогодні, співали пісню про маму сім’я Чепів із с. Ільниця, учні школи читали поезії іменинниці , і багато теплих слів прозвучало в її честь.  

Нагадаємо, що свій творчий шлях Маргарита Василівна розпочала у 2001 році – видала свою першу збірку «Щаслива днина», згодом світ побачив поетичні збірки «Храм душі», «З вірою в серці» та протягом усього цього періоду вона малювала та вишивала, її картини: «Бурхлива річка», «Гірський потічок», «Після дощу», «Хатинка в горах», «Село Ільниця» та багато інших. 
 
Іршавська райдержадміністрація