У Києві 8-річний хлопчик начитався коміксів і вирішив політати

Рятувальники 10 жовтня близько 19:00 зняли з підвіконня 5 поверху 5-поверхового житлового будинку на вул. Празькій, 30 у Дніпровському районі Києва 8-річного хлопчика, який начитався коміксів і вирішив політати.Про це сказано в повідомленні прес-служби Головного управління Міністерства надзвичайних ситуацій у Києві.
Пожежно-рятувальні підрозділи і співробітники міліції приїхали на дзвінок стурбованих жителів будинку, які повідомили, що в їхньому будинку дитина сидить на підвіконні 5 поверху.

“На підвіконні балкона сидів 8-річний хлопчик. Життя хлопчика було під загрозою, оскільки будь-який необережний рух міг призвести до трагедії… Зі слів дитини попередньо стало відомо, що, начитавшись коміксів, він вирішив політати”, – сказано в повідомленні.

Працівники МНС установили пожежну автодрабину до балкона, після чого один з рятувальників піднявся наверх і, заспокоюючи хлопчика, обережно взяв його на руки й передав співробітникам міліції, які через вхідні двері потрапили усередину квартири. Пізніше з’ясувалося, що на момент інциденту батьків удома не було.

un.ua