Цього року в підрозділи УМВС в Закарпатській області прибули 60 випускників вищих навчальних закладів МВС

З них за спеціалізацією карний розшук – 11, боротьба з економічною злочинністю – 5, слідчі – 16, громадська безпека – 17, експерти – 3, ВДАІ – 2, кадрове забезпечення – 4, ВКМСД – 2, БНОН та штаб по 1.
З метою покращення роботи інституту наставництва в органах та підрозділах внутрішніх справ, забезпечення оптимальної адаптації випускників вищих навчальних закладів до умов служби, керівництвом управління кадрового забезпечення УМВС у вересні-жовтні цього року проведено наради з молодими фахівцями та їх наставниками.

Під час зустрічей наголошено на нові вимоги МВС та УМВС щодо організації та проведення наставництва, висвітлені питання соціально-побутового та матеріального забезпечення працівників ОВС, їх морально-психологічної підготовки до умов служби, формування і розвиток професійних та особистих якостей.

Крім цього проведені індивідуальні бесіди з наставниками та їх підшефними на питання взаємовідносин та співпраці, повідомили zakarpatpost.net в СЗГ УМВС України в Закарпатській області.