На закарпатській Іршавщині побільшає антен мобільного зв’язку

У вівторок, 11 жовтня, на Закарпатті відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань екології, використання природних ресурсів, рекреації, земельних відносин та агропромислового комплексу Іршавської районної ради, яку очолює Василь Павлище.

На порядок денний винесли низку питань. Йшлося про об’єднання державних підприємств в єдине, нормативно-грошову оцінку землі у чотирьох населених пунктах району, заяву громадянина про спірне земельне питання.
 
Як зазначив головуючий засідання комісії, реорганізацію в лісовій галузі треба довести до логічного завершення. А робитиметься це не під особистості, а для того, щоб навести лад. Новостворене підприємство називатиметься Іршавське лісове господарство. А національний природний парк «Зачарований край» згідно із стратегією розвитку району розширять, зокрема за рахунок двох заказників Річанського лісництва.
 
Антени мобільного зв’язку планують розташувати ще в Броньці, Сухій, Доробратові, Білках. Хто орендуватиме земельну ділянку під них, сплачуватиме податки до місцевого бюджету. А від цього громада виграє загалом.
 
До складу комісії входять депутати райради Віталій Воробок, Василь Павлюк, Іван Делеган, Віктор Віраг, Іван Піняшко, котрий віднедавна очолив національний природний парк.
 
Участь у засіданні комісії взяли заступник голови райради Петро Добромільський, керуючий справами райради Євген Свириденко. 

Іршавська районна рада

http://karpatnews.in.ua/