В Ужгороді на місце знищених посадили 55 сакур від Балоги

У четвер, 13 жовтня, в обласному центрі Закарпаття, на Слов’янській набережній, висаджено 55 сакур, які місту подарував міністр МНС, депутат обласної ради Віктор Балога.

Дерева саджали голова обласної ради Іван Балога, Ужгородський міський голова Віктор Погорєлов, його перший заступник Віктор Трикур, депутати обласної та міської ради, представники громадськості.

Нові деревцята прикрасять набережну, замінивши ті сакури, котрі були поламані у ніч на 21 травня. “Сьогодні ми разом з міським головою, та всією ужгородською командою висадили 55 деревцят. Сакури є  символом Ужгорода, і мають надихати на добрі справ. Тут присутні депутати міської ради, депутати обласної ради, є громадські організації – всі кому не байдужий Ужгород. Громада своїми діями показала приклад як треба розвивати місто”, – заявив Іван Балога.

Віктор Погорєлов насамперед подякував нашому земляку Віктору Балозі,  за черговий подарунок для Ужгорода.

“Віктор Іванович виконав свою обіцянку і подарував місту ще 55 сакур. Я задоволений, що ми розвивається всупереч тим, хто своїми діями заважає цьому розвитку. Ми йдемо вперед. І сьогоднішня акціє є свідченням тому”, – зазначив Віктор Погорєлов.

http://zakarpattya.net.ua/