В Ужгороді невідомі пробили два колеса авто угорського консула

Останнім часом угорських дипломатів в Ужгороді час від часу переслідують неприємні ситуації. І відбуваються вони, як правило, на контрасті, тобто, як правило, після розслабляючого відпочинку в колі добрих друзів і знайомих.

Так сталося і цього разу: не встиг   близько 10-ї вечора 13-го жовтня один із консулів Генерального консульства Угорської Республіки в Ужгороді від’їхати й півтора десятка метрів в верх по вулиці Цегольнянській від ресторану “Колиба”,   де гостився в компанії знайомих закарпатців, як зрозумів, що з його кросовером Ford Kuga щось не так. Як з’ясувалося, у авто, яке перед тим стояло припаркованим біля “Колиби” поміж десятка інших іномарок, хтось пробив одразу два ліві колеса.

На місце події негайно прибули працівники міліції та СБУ. Причини такої уваги правоохоронців до цього інциденту зрозумілі: колеса в обласному центрі Закарпаття пробивають не так вже й часто, тим більше, коли це авто – на дипломатичних номерах. Цілком очевидно, що ситуація не була випадковою: для того, аби вибрати з загалу саме цей автомобіль і пробити в ньому аж два колеса, у “автора” цього вчинку мали бути якісь мотиви – політичні, або особистісні.

Коли кореспондент Закарпаття онлайн прибув на місце події, аби зафіксувати ситуацію на фотоапарат, з припаркованого поряд міліцейського авто вийшов міліціонер і поцікавився особою фотографа. Зрозумівши, що перед ним медійник, правоохоронець повернувся до автомобіля, який одразу ж (аби не попадати в кадр) від’їхав в найближчу бічну вуличку. Тим часом в будівлі поряд оперативники проводили опитування учасників вечері з консулом, які стали свідками ситуації.

http://rionews.com.ua/