Дівчинка із закарпатським корінням стала маленькою принцесою континетів

8-річна киянка із закарпатським корінням стала маленькою принцесою континентів 8-річна Катруся Дувалко (киянка за місцем проживання, закарпатка за походженням) повернулася з Туреччини, де взяла участь у Міжнародному конкурсі Little Miss & Mister Continents. Додому юна красуня прилетіла з короною і титулом Little princess of continent 2011.

Мати дівчинки Катерина Дувалко розповіла, що упродовж тижня донька мала дуже напружений графік: “Двічі на день репетиції, відеозйомка – візитка, де кожна дівчинка представляла себе та свою країну, а вже наступного дня – знімали ранкову гімнастику та купання у морі. Першого ж дня Катя була на інтерв’ю з журі. І хоч батьків на нього не пускали, повернулася донька весела та задоволена. Каже, питали про визначні місця Києва. От вона і розповіла про Києво-Печерську Лавру, Софіївський собор, Андріївський узвіз, річковий зал. Словом, про все, що знала”.

На гала-концерті дівчата мали кілька виходів – у національних костюмах (Катруся при цьому несла український прапор високо над головою), у сукнях на тему “Королівство солодощів”, у модному одязі від відомої торгової марки та бальних сукнях.

Участь у конкурсі брали дівчата чи не з усього світу. При цьому дітям вдалося потоваришувати, навіть незважаючи на мовний бар’єр. За словами мами, вони знаходили спільну мову і без слів. Крім того, на завершальній дружній вечері всі ще й обмінювалися сувенірами. “Додому привезли магнітики, брелоки тощо з усього світу, – каже Катерина. – Ми теж підготували подаруночки – всі у національному стилі. Повернулися дуже задоволені. Тому велика подяка організаторам, й особливо Наталі Вороні за можливість в’язати участь у подібному конкурсі. Адже такий шанс не кожній дитині випадає”.

http://zakarpattya.net.ua/