В Ужгороді планують міжнародний туристський фестиваль Єврокарпати-2012

На початку травня 2012 року Закарпаття традиційно відвідають десятки тисяч туристів, в цей період передбачено проведення традиційних подій, святкувань та фестивалів. І саме в цей час, на думку співорганізатора фестивалю «ЄвроКарпати» – дирекції комплексу “Дубки” – було б доцільно представити туристичні продукти Закарпаття, зокрема програми літнього відпочинку.

Йдеться про можливість проведення фестивалю, який би представив пропозиції, які пропонують готелі, ресторани, тур оператори в Закарпатті, представники сільського туризмі краю, презентував гастрономічну культуру краю.  У рамках фестивалю, пропонують організатори, можна було б провести презентації ключових фестивалів, святкувань та подій в індустрії туризму Закарпаття.

За словами керівника «Турінформ Закарпаття» Олександра Коваля, вже сьогодні слід обговорити перспективи проведення, участі та представлення туристичних продуктів з провідними організаціями, що діють в секторі туризму, рекреації та відпочинку, як Закарпаття, Західної України, так й інших регіонів країни і, звичайно, у транскордонному регіоні Угорщини, Словаччини.

У листопаді 2011 року ініціативна група проведе експертне опитування серед фахівців індустрії туризму щодо очікувань та можливостей участі у фестивалі «ЄвроКарпати 2012».

За 6 місяців можна розробити та представити унікальні тури та програми, анімаційні програми, тури вихідного дня, квести, щоб підвищити привабливість краю.

http://zaholovok.com.ua/