Ужгородські діти замерзають у школах

В класах ужгородської школи №3 температура ледь сягає 11 градусів тепла, батьки відмовляються залишати своїх дітей на уроках. Про це кореспонденту «Час Закарпаття» поскаржилися батьки одного з учнів школи. Батареї у навчальному закладі повністю холодні.

Один з працівників школи підтвердив, що опалення у закладі немає, але його обіцяли включити сьогодні. Взяти коментар у директора закладу не вдалося, оскільки його, на момент нашого дзвінка, у своєму кабінеті не було.
 
Подібна ситуація і в ужгородській ЗОШ №19. Як розповіли учні, на уроці вони сидять у курточках.
 
У п’ятницю, 14 жовтня, прес-служба міської ради повідомила, що тепла із 15 жовтня в ужгородських школах не буде, оскільки мер міста Віктор Погорєлов «побував в багатьох групах, і перевірив стан справ. Температура підтримується на рівні, передбаченому нормативами – від 17 до 21 градусу, тобто, все нормально». Також у мерії запевнили, що цього тижня для шкіл таки запустять 6 модульних котелень.
 
У Мукачеві, нагадаємо, у садках та школах почали опалювати ще 12 жовтня. Невже у містах, відстань між якими 40 кілометрів, різна температура?

http://www.mukachevo.net/