За незаконну риболовлю притягнуто до відповідальності 56 чоловік

За два тижні жовтня місяця інспекторами Закарпатдержрибоохорони за сприяння працівників МВС України в Закарпатській області, Державної прикордонної служби Україхни викрито 103 порушення природоохороного законодавства (затримано 97 порушників) із яких за браконьєрство 4 випадки по ст.85 ч.4 КУпАП та 1 випадок порушення кримінальної справи Виноградівським РВ УМВС (по ст.249 ККУ).

За порушення режиму рибальства в період нересту притягнуто до відповідальності 56 чоловік на яких накладено штрафу на суму 2 295 грн. За порушення природоохоронного законодавства під час проведення робіт на землях водного фонду, трелювання деревини, самовільний забір гравійної суміші накладено штрафу 3 570 грн. на 31 порушника. За не виконання приписних вимог під час лісогосподарської діяльності притягнуто 2 лісничих (штраф по 510 грн.кожному). За порушення правил експлуатації водозабору (без РЗП) притягнуто 1 особу.

Всього за шкоду завдану державі під час незаконного зайняття рибним промислом, Головним управілнням поданно через суди на вішкодування 3 450 грн. збитку. За вказаний період вилучено 12 заборонених засобів лову, – повідомили Закарпаття онлайн у Закарпатдержрибоохороні.

zakarpattya.net.ua