У Мукачеві та Іршаві відбулися перші відбіркові етапи фестивалю-конкурсу «Божий дар»

З благословення високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського відбулися відбіркові етапи фестивалю-конкурсу «Божий дар», створенного за ініціативою Відділу у справах сім’ї та молоді. Фестиваль здійснюється у вигляді прослуховувань по благочиннях єпархії, об’єднаних на три округи, а завершиться фінальним конкурсним концертом в Ужгороді.

Метою заходу є пошук і підтримка талановитих дітей, підлітків та молоді, збагачення творчих здобутків Закарпаття в жанрах пісні та читання віршу, духовний та естетичний розвиток молодого покоління, залучення поетів, композиторів, діячів мистецтва до роботи з обдарованою молоддю.

17 жовтня кастинг відбувся для Мукачівського округу, який охопив такі благочиння: Мукачівське міське, Мукачівське районне, Велико-Лучківське, Свалявське та Воловецьке. Місцем проведення стало приміщення управління єпархії. 20 жовтня в Іршавському районному центрі культури та дозвілля зібралися учасники округу, який включає Іршавське та Берегівське благочиння.

 Завершальним буде відбір в м. Ужгороді 31 жовтня у Палаці для дітей та юнацтва. Даний округ включить в себе Ужгородське міське благочиння, Ужгородське районне, Середнянське, Перечинське та Велико-Березнянське.

Конкурсний етап як фінальна концертна програма проходитиме в м. Ужгороді 13 листопада за адресою: Студентська наб., Палац дітей та юнацтва (ПАДІЮН). Початок концерту о 17.00.

Більш детальну інформацію про захід та імена переможців можна отримати на офіційному сайті Відділу http://uzhmolod.org.

zakarpatpost.net