Укрзалізниця в авральному режимі розробляє новий графік руху потягів

У зв’язку з рішенням Верховної Ради України про перехід на зимовий час вперше в історії країн СНД різниця в часі між Україною і Російською Федерацією становитиме 2 години.Як повідомили УНІАН у прес-центрі «Укрзалізниці», у зв’язку з цим залізничники розробляють новий графік руху пасажирських потягів далекого слідування, потягів міжнародного сполучення і транзитних потягів в надзвичайно стислі терміни.

«Робота над графіком ведеться в авральному режимі», – наголошується в повідомленні.

Згідно з повідомленням, потяги міжнародного сполучення, зокрема, з Росією, Білоруссю, Молдовою, після 30 жовтня і до опрацювання відкоригованого розкладу курсуватимуть за колишнім графіком, оскільки процес коригування й узгодження розкладу руху потягів із закордонними залізничними адміністраціями потребує часу. За попередніми даними, процес адаптації графіків продовжиться до 3 грудня.

Як зазначають у відомстві, пасажири, які збираються здійснювати поїздку з 31 жовтня по 3 грудня 2011 року між Росією, Білоруссю або транзитом через зазначені держави, і вже придбали проїзні документи, повинні будуть уточнювати час відправлення потягу на станції посадки.

unian.net