Підготовка до нового сезону Закарпатської ліги КВН триває повним ходом

Що робив натовп КВНівців у неділю о 14.00 у клубі «ФАНТОМ»? Правильно, реєструвались на ювілейний, 15-ий, сезон Закарпатської ліги і грали у «розминку».

Що ж, ліга «омолодилася», досвідчені  гравці «міксують» команди, а деякі, на жаль, пропускають сезон.  Але залишаються незмінними привітність, дружність та всеохопний позитив.
До участі у сезоні поки що зареєструвались 15 команд, але це не остаточна кількість. Участь братимуть ще приїжджі команди, а також 2 ужгородські, які поки що не визначились зі своїми складами, чекаємо ще один колектив з Мукачева. Команди, що не встигли зареєструватись, ще мають час до середи.
Чемпіонат з розминки – офіційний захід Закарпатської ліги КВН. У ньому беруть участь команди у складі 5 учасників. Цьогоріч таких було аж 12. Змагання проходили у декілька турів:  три півфінали по 4 команди та фінал. Найсмішніше відповідали на дотепні, іноді дурнуваті (але дотепно-дурнуваті) питання команди «Фуфік ІІ», «Молодости нашей», та «Кіленц саз». У нелегкій боротьбі, у майже «битві титанів», зійшлись Олександр Шевелюк (більше відомий як Шева, «Молодости нашей»), Ігор Шарапа (просто  Шарапа, Фуфік ІІ), Антон Штурмаревич (просто Антон, «Kevin» ), Ігор Кривошеєв (Кіленц саз  + 3 рюмки і «бутік»). Переміг представник «Молодости». Переможці нагороджені щорічником АКУ з автографами членів журі.
Гала-концерт «Старт нового сезону» відбудеться у середу, 26 жовтня, у залі «ПАДІЮНу».
Ви побачите виступи всіх команд Закарпатської ліги КВН: і молодих, і вже відомих, а також матимете змогу задати смішні питання на «розминці»,  взяти участь у конкурсах для глядачів. На вас чекає  ще багато всього цікавого! Інформація та квитки: 095 8999252 (Наташа Дячун)
Пам’ятайте, час гумору настав! КВН – це завжди весело! Зустрінемось у сезоні!
Олександра Артюхіна