Військовослужбовці Закарпаття складуть іспит року

Цього тижня у військових частинах 13-го армійського корпусу Сухопутних військ Збройних Сил України підбиватимуть підсумки за 2011 навчальний рік.

Так, у 128-ї окремій механізованій бригади, що на Закарпатті, головний іспит року приймає комісія управління 13-го армійського корпусу під керівництвом командира армійського об’єднання генерал-майора Сергія Попко.
– Головна увага приділятиметься категорії командир роти – батареї, адже наступний рік визначений начальником Генерального штабу – Головнокомандувачем Збройних Сил України Роком командира-лідера та фізичної підготовки і спорту, – зазначив генерал-майор Сергій Попко.
Під час планового заходу буде проведено контрольні заняття та тестування з мобілізаційної, спеціальної та загальновійськової підготовки, зокрема, вогневої й фізичної, а також перевірено знання військових статутів, основ повсякденної діяльності та гуманітарної підготовки.
 В рамках робочої поїздки на Закарпаття комісія відвідає військові частини Виноградівського та Ужгородського гарнізонів. Також заплановані зустрічі командира корпусу генерал-майора Сергія Попко з першими особами органів державної влади та місцевого самоврядування області.

Джерело: Регіональний медіа-центр Міністерства оборони України

www.mukachevo.net