ЗакДУ здобув диплом та срібну медаль на Національній виставці

Закарпатський державний університет здобув диплом та срібну медаль на Національній виставці-презентації «Інноватика в сучасній освіті – 2011» у номінації «Інновації у використанні інформаційно-комунікаційних технологій в освітньому процесі».

Представники ЗакДУ під час виставки-презентації провели для її учасників семінар на тему: «Інформаційні технології у навчальному процесі» (на прикладі Закарпатського державного університету).

Доповідачами виступили: Ващук Оксана Миколаївна, к.ю.н., професор, директор Навчально-наукового інституту інформаційних технологій; Нелюбов Володимир Олександрович, к.т.н., доцент, завідуючий лабораторією мультимедійних технологій навчання; Дубів Олександр Васильович, магістр, начальник відділу інноваційних технологій у навчанні; Куруца Олексій Степанович, магістр, начальник відділу технічного забезпечення навчального процесу.

ІІI Національна виставка-презентація «Інноватика в сучасній освіті» – це огляд інноваційних досягнень в галузі освіти, присвячений Третьому Всеукраїнському з’їзду працівників освіти.

На виставці були представлені з 25 регіонів України 549 навчальних закладів різних рівнів і форм власності, наукові установи, методичні центри, регіональні і муніципальні органи управління освітою, видавництва, міжнародні установи і представництва, підприємства і бізнес-структури, що забезпечують засобами навчання галузь освіти.

У тому числі:
87 –  університетів, академій, інститутів, наукових установ, коледжів, технікумів;
416 – післядипломних установ освіти, профтехучилищ, шкіл, гімназій, ліцеїв, дошкільних та позашкільних освітніх закладів, науково-методичних центрів;
46  – підприємств, компаній, фірм – виробників засобів навчання, видавництв, засобів масової інформації.

На 103 семінарах, конференціях та «круглих» столах відбулося обговорення нагальних питань, пов’язаних з актуальними проблемами сучасного розвитку освіти,  були представлені інноваційні ідеї і проекти, педагогічні технології, навчальні методики, інформаційні матеріали, обладнання і устаткування для навчального процессу.

http://zakdu.edu.ua/