Науковці ЗакДУ та Київського нацуніверситету видали монографію про розвиток Закарпаття

Науковці Закарпатського державного університету та Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка у результаті дослідження складних проблем екологічного та економічного порядку в Карпатському регіоні та Закарпатті написали і видали колективну монографію під назвою «Регіональний розвиток Закарпаття та аспекти глобалізаційного поглинання».

Ідея такого спільного дослідження прийшла науковцям під час міжнародної конференції в Ужгороді.

Монографія розрахована на фахівців з питань глобалізації  та регіоналізації Закарпаття, наукових та науково-педагогічних працівників вищих навчальних закладів і наукових установ, аспірантів та студентів історичних, юридичних, економічних спеціальностей. Праця містить вичерпну інформацію про фактори впливу на розвиток Карпатського регіону та Закарпаття і є підґрунтям для дослідження складних економічних, соціальних, екологічних процесів, що відбуваються в цьому регіоні у різних сферах суспільного життя.

Регіональний розвиток Закарпаття та аспекти глобалізаційного поглинання: Монографія / За ред. О.М. Іваницького, В.Ф. Баньоі, Е.І. Балоги – Ужгород: ЗакДУ, 2011. – 193 с. 

http://zakdu.edu.ua/