Погода в Україні на середу, 26 жовтня

У середу в Україні очікується переважно сонячна погода. На всій території країни опадів не передбачається. Температура повітря вночі становитиме -4…+10 градусів, удень +4…+16. Вітер переважно північний і північно-східний, 5-10 м/с.

У північних областях очікується сонячна погода, на всій території регіону опадів не передбачається. Вночі повітря охолоне до -4…+3 градусів, удень – до +8. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

У південних областях – сонячно. У регіоні прогнозується переважно суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть +3…+6 градусів, удень повітря прогріється до +8…+10. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

У Криму очікується мінлива хмарність, на півострові опадів не передбачається. Вночі температура повітря складе +7 градусів. Денна температура повітря коливатиметься від +8 до +13 градусів. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

У східних областях сонячно, у регіоні переважатиме суха погода. Вночі -3…0 градусів, денна температура повітря складе +4…+6. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

У західних областях прогнозується мінлива хмарність, на всій території регіону без опадів. Температура повітря знизиться вночі до +2…+10 градусів, удень – до +12…+16. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

У Карпатах переважно сонячно, в регіоні опадів не передбачається. Температура повітря вночі до +6, вдень до +14 градусів. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

У центральних областях буде мінлива хмарність, у регіоні збережеться суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть +1…+5 градусів, удень – від +5 до +8. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.