Аматорська кіностудія у Міжгір’ї творить вже понад 2 роки

Це єдина подібна кіностудія в Закарпатській області. Вже понад 2 роки у селищі-райцентрі Міжгір’я (Закарпаття) розвивається і помітно прогресує поки що аматорська кіностудія «Lapa Pictures». Понад 200 тисяч переглядів за рік і понад 7 тисяч прихильників по всьому світу, усі відео зі спецефектами — це основна інформація про компанію.

Студія “Lapa Pictures” складається з восьми учасників, яким не більше 17 років.

Засновник кіностудії, відео-монтажер і режисер відеоро-ликів Сергій Вощепинець. Актори – Орест Блинда, Василь Шовак, Ростислав Дурневич, Віталій Вощепинець та Ілля Бундзяк, а також оператори – Орест Цар, Олександр Липей. Це і є склад “Lapa Pictures”. Більшість з них навчаються в Міжгір-ській ЗОШ І-Пі ст. №1.

Це єдина подібна кіностудія в Закарпатській області. За 2 роки існування вони створили понад 20 відеороликів, до речі, нове відео під назвою “Jedi-Lightsaber Duel” ви вже можете знайти на сайті YouTube.

Протягом цього і наступного року буде знято ще багато відеороликів. Тож реєструйтеся на сайті http://www.уоutube.com/wantedeffect та підписуйтеся на даний канал.

Слід зазначити, що всі відеоролики, які ви також можете знайти на всіх популярних соціальних мережах, а саме на Facebook, Twitter та в контакті, зняті якісною технікою.

Компанія “Lapa Pictures” обіцяє, що докладе всіх зусиль, щоб про наш край знали в Україні, а також далеко за межами нашої держави.

Василь ШОВАК

rionews.com.ua