З понеділка в Ужгороді – шкільні канікули

Осінні канікули в навчальних закладах міста триватимуть з 31 жовтня до 11 листопада (включно), – повідомили zakarpatpost.net в Управлінні освіти Ужгородської міської ради.В загальноосвітніх навчальних закладах обласного центру – осінні канікули. Традиційно всі загальноосвітні та позашкільні навчальні заклади міста відкриті для школярів.

У режимі канікулярного часу працюють гуртки, спортивні секції, клуби за інтересами та інші творчі об’єднання, бібліотеки, спортивні зали навчальних закладів міста.

Позашкільні навчальні заклади організовують під час канікул районні та міські масові заходи для школярів: конкурси ерудитів, концерти, фестивалі, спортивні змагання, вікторини, творчі вечори, зустрічі, екологічні, природоохоронні акції, виставки образотворчого, декоративно-ужиткового мистецтва, народних ремесел та науково-технічної творчості тощо.

Канікули дають можливість ширше використовувати можливості організації для школярів культпоходів, екскурсій та подорожей. Сплановано відвідування школярами театрів, музеїв та інших закладів культури і мистецтва.

zakarpatpost.net