Закарпаття готується до Олімпійських ігор-2022

У п’ятницю, 4 листопада, депутати Закарпатської обласної ради прийняли рішення підтримати реалізацію на території області національного проекту «Олімпійська надія-2022 – створення спортивно-туристичної інфраструктури» та його складових.

Метою такого проекту є забезпечення розвитку туристичної та спортивної інфраструктури області, ефективного та раціонального використання унікального географічного розташування регіону та його природно-екологічного потенціалу, створення умов для реалізації інвестиційних проектів у рекреаційній сфері.

Своїм рішенням обласні депутати підтримали пропозицію ТОВ «Боржава Резорт» як відповідального виконавця впровадження проекту зі створення високогірного спортивно-туристичного комплексу «Боржава Резорт» на території Воловецького та Міжгірського району.

Зокрема йде мова про будівництво такого закладу в районі полонини Боржава, на території Міжгірського району (Річківської, Буковецької, Пилипецької та Ізківської сільських рад), у межах гір Гимба, Магура, Жиде, Граб на території Воловецького району (Воловецької селищної ради та Гукливської сільської ради) та у межах вершин Великий Верх та гори Плай.

goloskarpat.info