На ранчо губернатора “завітала” студентська конференція

У четвер, 3 листопада, у ранчо-готелі “Золота гора”, що належить родині “губернатора” Закарпатській області Олександра Ледиди, розпочав роботу студентський форум «Молодь – майбутнє України». Привітати учасників конференції завітали сам Олександр Ледида, його заступник Іван Качур, начальник управління науки і освіти Михайло Мотильчак, начальник управління молоді та спорту Віталій Ерфан, голова закарпатського осередку ГО «Молоді Регіони» Віктор Ледіда.

Ініціатором проведення всеукраїнського студентського форуму виступили Студрада Закарпатської області, створена при управлінні освіти і науки Закарпатської ОДА,  та Всеукраїнська студентська рада. Молоді активісти головними завданнями бачать покращення співпраці між органами студентського самоврядування вишів, визначення ефективних шляхів такого співробітництва, обмін досвідом. У форумі беруть участь студенти з усієї України – Черкаської, Волинської, Дніпропетровської, Київської областей.

– Дуже приємно, що форум такого рівня проходить саме на Закарпатті, – звернувся до присутніх очільник краю Олександр Ледида.  –  Ви – майбутнє України, на цьому неодноразово наголошував, зокрема, і Президент Віктор Янукович. Саме за молоддю – нові пропозиції, цікаві ідеї, благополуччя України. Щиро сподіваюсь, що такі зустрічі в краї стануть традиційними, і будуть корисними для кожного з вас.

Конференція триватиме 3-5 листопада. Сьогодні, у перший день конференції, окрім офіційного знайомства, учасники форуму з різних регіонів презентують свої найцікавіші проекти. До прикладу,  шоу-проект “Танці з викладачами” (УжНУ), фестиваль короткометражного кіно “Труба” (Закарпатський художній інститут), Академію практичної адвокації (ГО “Демократичний альянс”) та багато інших, повідомили  в прес-центрі Закарпатської ОДА.

zakarpattya.net.ua