Центр Ужгорода розпрощався з білбордами

Не минуло і двох днів з часу прийняття мораторію на розміщення білбордів в Ужгороді, як у центрі обласного центру закарпаття закипіла робота – муніципальна міліція взялася за активне «викорінення» зовнішньої реклами, що щільно закрила Ужгород від очей його жителів і туристів.

Три сітілайти і чотири білбори – таку кількість її було розміщено на відносно невеликій ділянці скверика на площі Корятовича (об’їзне кільце). Усі ці архітектурні форми зрізали, завантажили на авто і вивезли з історичного центру. Городяни, що постерігали за подією, відзначили: давно не відкривався такий широкий огляд на чудові старі будівлі, розміщені в цій частині Ужгорода.

Площу було очищено, тепер справа – за іншими “зеленими зонами”. Начальник муніципальної поліції Борис Борисов, який керував роботами, поінформував: найближчим часом муніципали зроблять наголос саме на очищенні об’їзних колець по всьому місту.

А старожили тим часом згадували: колись давно на місці “рекламної” бетонної тумби в самому центрі цього сквера був колодязь, огорожений красивим кованим парканом.

Віталій Голуб, Вся Закарпатська Правда