Закарпаття: На ліквідацію наслідків паводків виділили 15 млн. грн

Зокрема, тривають роботи у на одному об’єкті в Міжгірському районі, на двох – у Рахівському та двох – у Іршавському. Їх завершення заплановано на наступний тиждень. Такі цифри були оголошенні на нараді керівництва краю з головами райдержадміністрацій.

Заступник голови обласної адміністрації Іван Качур доповів про результати літньої оздоровчої кампанії в області. Загалом область завдання виконала повністю – влітку оздоровилося 59% школярів (при запланованих 50%). В області працювали 569 таборів, а фінансування оздоровлення збільшилось цьогоріч у порівнянні з попереднім роком на 2,5 млн., і склало 23,5 млн. грн. Найкращі показники щодо оздоровлення дітей 7-16 років показали Берегівський, Хустський, Мукачівський райони. Не впоралися з завданнями – Ужгородський, Великоберезнянський, Воловецький, Міжгірський. Виправляти ситуацію доведеться вже наступного року.

Останнє розглянуте питання на нараді – стан ремонту доріг. З 42 млн. грн., виділених області цьогоріч, на ремонтні роботи вже використали понад 75%. Більше того, на 2012 на ці роботи запланували витратити ще щонайменше 39 млн. грн. Відтак, перший заступник керівника краю Іван Бушко звернувся до голів районних адміністрацій з проханням готувати проектно-кошторисну документацію на ремонт проблемних автошляхів вже сьогодні, аби наступного року – із початком весни, можна було починати ремонтні роботи.

 Прес-центр Закарпатської ОДА

chas-z.com.ua