Автономні котельні в обласному центрі готують до запуску

У понеділок, 7 листопада, голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида провів нарада щодо ситуації з встановленням автономного обігріву в обласному центрі.

Як розповів заступник міського голови Ужгорода Віктор Трикур, нині вже проходять пусконалагоджувальні роботи на модульних котельнях по вулиці Йокаї та Айвазовського.  Також запущено стару котельню на вулиці Підгірній (школа № 2). Нову котельню на цьому об’єкті планується ввести в експлуатацію вже наступного тижня. У пробному режимі від сьогодні працюватимуть котельні по вулиці Доманинській та Макаренка. На цих об’єктах фахівцями “Закарпатгазу” виконані роботи з встановлення шкафних підстанцій. На вулиці Генерала Свободи (школа №8) також встановлено шкафну підстанцію, облаштовується димохід. До запуску котельня буде готова за два дні. На вулиці Заньковецької (школи № 12, 15) роботи на завершальному етапі.

За словами першого заступника голови правління ПАТ “Закарпатгаз” Павла Нагірного, після завершення технічних робіт на згаданих об’єктах залишиться навести лад з оформленням технічної документації. Відзначимо, що дозволи на початок роботи нових котелень найближчим часом дадуть спеціальні комісії, повідомили Закарпаття онлайн в прес-центрі Закарпатської ОДА.

zakarpattya.net.ua