Малозабезпеченим в Ужгороді видають соціальні дисконтні картки

В обласному центрі Закарпаття м.Ужгород продовжується реалізація проекту «Система соціальних знижок як засіб подолання кризи».

У рамках реалізації проекту запланована передача протягом листопада 2011 року 6 тис. соціальних дисконтних карток малозабезпеченим громадянам нашого міста. Нині у системі соціальних знижок налічується уже 130 підприємців та фірм Ужгорода: аптека, мережа продуктових магазинів, магазини одягу та взуття, а також освітні заклади  та підприємства, що надають юридичні послуги. Знижки коливаються від 3-10% на покупки у невеликих продуктових крамницях.

Розпочинається робота з безкоштовної реалізації 6 тисяч карток та каталогів серед малозабезпечених сімей м.Ужгород разом з відділами та управліннями Ужгородського міськвиконкому. Картки не є іменними, а отже користуватися ними зможе будь-який член родини власника «Єдиної картки».

Реалізація проекту в м. Ужгороді здійснюється Молодіжним інформаційним центром у партнерстві з  Фундацією імені князів-благодійників Острозьких за підтримки Консорціуму МБФ “Фонд розвитку Карпатського Єврорегіону” Карпатський фонд”  та Антикризової гуманітарної програми  Міжнародного фонду “Відродження”.
 
Система соціальних знижок у рамках проекту вже діє у Рівненькій області, Івано-Франківську, відбувається підписання договорів про надання знижок у Чернівцях та Ужгороді у перспективі — Львів та решта областей України.

karpatnews.in.ua