На міжгалузевій Спартакіаді бронза дісталася берегівським податківцям

Осіння міжгалузева Спартакіада серед підприємств, установ і організацій Берегівського району відбулася днями у c.Яноші. У змаганнях брали участь працівники освіти, культури, газового господарства, енергетики, медики, працівники РДА, райради та податкової служби Берегівщини.

Програма змагань складалася з 7 спортивних дисциплін, в числі яких: міні-футбол, волейбол, теніс настільний, легка атлетика, шахи,  армреслінг, перетягування канату.
 
Берегівські  податківці були активними учасниками у всіх видах змагань і досягли вагомих результатів. Їм не було рівних у звитягах з легкої атлетики та настільного тенісу серед дівчат – представниці прекрасної статі від податкової здобули перше місце. У змаганнях з армреслінгу податківці посіли друге місце, з шахів – друге та третє.  Загальнокомандний результат – заслужена ІІІ сходинка на п’єдесталі. Грамоту і Кубок команді Берегівської ОДПІ вручив голова Берегівської районної ради Андрій Бігарі.
 
 Проведення таких заходів, переконаний керівник податкової інспекції Василь Пацкан, об’єднує колектив, активний відпочинок завжди йде на користь і дає можливість показати вміння та професіоналізм не лише в роботі, але й у спорті.

За матеріалами Берегівської ОДПІ