Олександр Ледида спілкувався з головою студради області

У четвер, 10 листопада, очільник Закарпаття Олександр Ледида зустрівся  з головою Студентської ради області Юлією Барабан.

Дівчина поінформувала керівника краю про результати Всеукраїнської студентської конференції «Молодь – майбутнє України», яка проходила на Закарпатті минулого тижня.

– Нам вдалось на 100% виконати всі поставлені завдання. Під час конференції були презентовані 30 успішних студентських проектів, і кожен з учасників форуму повернувся додому з новими ідеями. Для нас також було дуже важливо показати гостям Закарпаття з найкращої сторони, адже 90% учасників ніколи не були в нашому краї. Приємно, що не було жодного негативного відгуку – додому всі повернулись з яскравими враженнями та бажанням приїхати сюди знову, – розповіла Юлія Барабан. Також дівчина подякувала очільнику області за сприяння та допомогу у проведенні конференції. І поділилася планами на майбутнє: наступна конференція запланована вже на весну-2012.

– Обласна влада, я особисто, готові підтримувати будь-які молодіжні проекти. Тож можете розраховувати на допомогу у проведенні наступного Всеукраїнського форуму. Закарпаття пишається тим, що тут збирається молодь з усієї країни, – наголосив Олександр Ледида.

Між іншим, керівник краю поцікавився у студентки чи тепло в університеті. Юлія навчається в головному корпусі УжНУ, що знаходиться в одному з найвіддаленіших куточків міста – мікрорайоні БАМ, по вулиці Університетській. Студентка розказала, що, на жаль, в аудиторіях сьогодні не так тепло, як хотілося б. Студентам навіть доводиться сидіти на парах у верхньому одязі. Олександр Ледида пообіцяв особисто проконтролювати вирішення проблеми, інформує прес-центр ОДА.