За минулу добу на Закарпатті сталося 6 пожеж

Минулої доби на території Закарпаття сталося 6 пожеж, збитки від яких склали 11 тисяч гривень. Зафіксовано 2 хибних виклики підрозділів пожежно-рятувальної служби.Найбільш складна оперативна обстановка на сьогодні в місті Ужгород, Виноградівському, Ужгородському, Берегівському, Рахівському та Іршавському районах де сталося 69 відсотків усіх загорань в регіоні минулого тижня. Найпоширенішими причинами пожеж останнього тижня стали: коротке замкнення електромережі, необережне поводження з вогнем та занос стороннього джерела запалювання.

З початку року в нашому краї вже сталася 971 пожежа, тільки прямі матеріальні збитки від яких склали 7 мільйонів 642 тисячі гривень. У вогні загинуло 30 чоловік, з них дві дитини, ще 16 осіб постраждали. З вогняного полону було врятовано 22 людини.

У зв’язку із зростанням кількості пожеж та загиблих на них людей, УМНС України в Закарпатській області звертається до мешканців нашої області бути обережними у поводженні з вогнем та дотримуватися правил пожежної безпеки.

 УМНС України в Закарпатській області