Закарпаття: Перед вихідними, в Ужгороді організували санітарний день

Минула п’ятниця оголошена в Ужгороді санітарним днем. Нагадати про це та всією громадою зробити місто чистішим – таку мету мало розпорядження міського голови, згідно з яким прибирати сквери і вулиці вийшли декілька десятків ужгородців, попри те, що прес-служба подає прес-реліз про те, що ТИСЯЧІ!!! ужгородців прибирали місто.
Як прокоментував Віктор Погорєлов, мета заходу – нагадати ужгородцям, що кожен городянин має прибирати прилеглу територію – поблизу того місця, де живе чи працює. На жаль, сьогодні міський бюджет наповнюється погано, і його ресурсів не вистачає на забезпечення того, аби прибирати місто в повній мірі. Лише разом можемо зробити Ужгород чистим – наголосити на цьому і мають на меті такі заходи.

До санітарного дня залучили працівників бюджетних установ – освітніх, медичних, адміністративних і соціальних закладів і підприємств, а також студентів. Торговельні заклади надали мішки та рукавиці, керівники установ і підприємств організували людей для прибирання на територіях, що були розподілені міськими службами.

До кінця дня з ужгородських вулиць буде вивезено кількадесят машин сміття (переважно – опалого листя), – інформує прес-служба міської ради.

P.S. Хочемо нагадати пані Аллі Хаятовій, що в п’ятницю прибирали місто до сотні людей, а не тисячі – як звітує її прес-реліз, опублікований вище!

 

 

zakarpatpost.net