Закарпаття: В Сваляві взялися за оновлення центральної частини міста

На другому засідання третьої сесії Свалявської міської ради розглядався ескіз один із найбільш ма­сштабних проектів – проекту реконструкції центральної вулиці міста, мета якого – сформувати центральну частину міста як бульвар.
Естетичний вигляд оновленого фонтану, що був занедбаний багато років, оновлений фасад та шатрове покриття будинку № 74 по вулиці Головній налаштовує на по­зитивні емо­ції, створює затишок і від­повідний на­стрій. Тому впорядку­вання міста, якому місцева влада приділяє так багато уваги та фінансо­вих витрат, триває й надалі. І це лише початок.

На другому засідання третьої сесії Свалявської міської ради розглядався ескіз один із найбільш ма­сштабних проектів – проекту реконструкції центральної вулиці міста, мета якого – сформувати центральну частину міста як бульвар. Крім того задумка передбачає влаштування алеї японських сакур з фонтанами по обидвох боках, що між собою будуть з’єднані лотком з водою, та влаштування на основному перехресті міста по площі Головній рух транспорту по колу.

І ось результат. Проект розпочав втілюватись в життя. Наразі на площі Головній вже кипить робота. Трудяться на об’єкті (влаштування кругу для руху транспорту по колу) праців­ники, які мають чималий досвід у веденні таких робіт, повідомили Інтернет-виданню zakarpatpost.net у Свалявській міській раді.

zakarpatpost.net