Мукачівські каратисти завоювали 19 медалей

19 медалей кубку України привезли з Калуша спортсмени з Мукачева, які належать до клубу карате «Сінай». Як розповів тренер клубу Роман Маслиган (МСУ) змагання були організовані Українською Національною асоціацією карате та Департаментом молоді та спорту.

На змагання взяли участь спортсмени з Харкова, Донецька, Луганська , Львівщини, Іванофранківщини, Сум, Житомира та Кривого Рогу.

Після закінчення турніру заслужені тренери України: (МСМК) Володимир Караван, Олексій Хатнюк, Андрій Медведєв провели навчально-тренувальний семінар, де наші спортсмени змогли покращити свої уміння та навички з карате.

Чемпіонкою Кубка України стали: Юля Єгорова, яка в напруженій боротьбі довела що вона найкраща в своїй категорії, Софія Фабрицій, найменша наша учасниця, яка своїм завзяттям спонукала наших спортсменів до відчайдушної боротьби, лідер нашої команди Михайло Дзямко в категорії 18+ в командному куміте виграв золото. Призерами змагань стали Сергій Забишний, Деніс Буштин, Максим Гонак, Олександр Литвин, Олександр Лендел, Андрій Дзямко, Ян Кріштовка, Станіслав Лазорик, Сергій Єгоров, – повідомили на сайті «Панорама Мукачева».

«Панорама Мукачева»