Закарпаття: Кращих медійників краю привітало керівництво ОДА і облради

День працівників радіо, телебачення і зв’язку в Україні офіційно відзначають з 1994 року. У середу, 16 листопада, з професійним святом медійників Закарпаття вітали керівник краю Олександр Ледида та голова обласної ради Іван Балога.
– З гордістю можу сказати, що закарпатські медіа за рівнем культури, виваженості та об’єктивності не поступаються європейським колегам. Ви – наші очі та вуха у світі інформації. Ви – впливаєте на думку кожного українця. Ви – розповідаєте тільки найцікавіше та найважливіше. Щиро вдячний Вам за професіоналізм та неупередженість, – звернувся до журналістів очільник Закарпаття Олександр Ледида.

– Знаю, що закарпатських журналістів цінують та поважають у всій Україні. Це свідчить про те, що Срібна Земля може виховувати власну, неупереджену, гілку влади. Дозвольте побажати наснаги, сил та задоволення від роботи, – сказав голова облради Іван Балога.

За багаторічну сумлінну працю та вагомий внесок у розвиток інформаційної сфери Закарпаття нагрудними знаками «За розвиток регіону» нагороджено: редактора відділу новин телеканалу «Тиса-1», власкора «5 каналу» Галину Ярцеву, власкора телеканалу «ІСТV» Світлану Ковбицю, директора ТРК «М-Студіо»  Володимира Шубця, власкора ТРК «Тоніс», «Гамма» Богдана Барбіла.

Також Олександр Ледида та Іван Балога вручили журналістам почесні грамоти та подяки облдержадміністрації та облради, повідомили zakarpatpost.net  у прес-центрі ОДА.