Факультет романо-германської філології УжНУ святкує 45-річчя

Цими днями факультет романо-германської філології Ужгородського національного університету святкує 45-річчя. З нагоди свята, в головному корпусі УжНУ відбулися урочистості. Колектив факультету привітав т.в.о. декана, професор Михайло Рошко, який, зокрема, відзначив, що викладачі загальноуніверситетських кафедр дуже позитивно відгукуються про студентів РГФ, відмічаючи їх здібності та наполегливість у навчанні.

Михайло Михайлович наголосив, що факультет романо-германської філолгії відіграватиме помітну роль в процесі інтеграції України до Євросоюзу, адже як такий, що розташований в найзахіднішому регіоні країни, чи не першим приносить європейські цінності, працюючи з мовами держав-лідерів ЄС.

Привітали гостей свята і ветерани факультету. Серед них була і колишній декан РГФ Клара Тимофеєва, яка закликала студентів і викладачів берегти традиції факультету, які завжди славилися сильною науковою школою.

Кращі співробітники та студенти ФРГФ отримали грамоти закарпатських облдержадміністрації та ради, Ужгородської міської ради, ректора УжНУ, профкомів. Студенти ж до дня народження рідного факультету підготували концертну програму.

Прес-служба УжНУ

karpatnews.in.ua