Через контрабандні сигарети чоловік позбувся авто

Хоч як уміло не удосконалювали б свої «контрабандні» навички порушники кордону, на них чекає викриття та відповідальність за вчинені незаконні дії з митного законодавства. Так, сьогодні у пункті пропуску «Тиса» чопські митники спільно з прикордонниками вивели на чисту воду нашого співвітчизника, який намагався незаконно вивезти 200 пачок сигарет, приховавши їх у конструктивних порожнинах мікроавтобуса марки «Mercedes Benz 211 CDI».

Виїжджаючи з України в Угорщину, 36-річний запевняв митників, що нічого прихованого через кордон не переміщує. Справа кількох хвилин і результат проведеного інспекторами поглибленого огляду мікроавтобуса показав, що в конструктивних особливостях водій приховав 200 пачок сигарет вітчизняного виробництва марки «Прилуки особливі». Після демонтажу декоративної панелі на дверцятах та даху авто та виявлення прихованих тютюнових виробів, чоловік визнав їх своєю власністю.

Складено протокол про порушення митних правил. Сигарети, вартістю 1200 гривень, та мікроавтобус, вартістю понад 127 тисяч гривень, що використовувався для переміщення прихованих предметів, вилучено до рішення суду, інформує прес-служба Чопської митниці.

goloskarpat.info