Невдовзі 300 родин із Солотвина матимуть нове житло

В кінці вересня Олександр Ледида власноруч заклав у фундамент першого будинку символічну капсулу з побажаннями   успіху   в роботі.

Сьогодні тут «виросли» дві широких вулиці з приватними будинками, багатоповерхівками, школою та садочком. У деяких будинках вже навіть перейшли до внутрішніх робіт.

“Тут працюють майже півтисячі будівельників, потужна техніка. Наступного тижня вже почнемо укладати бруківку на дорогах. У приватних будинках ми вже перейшли до облицювальних та оздоблювальних робіт. Головне завдання – зробити житло зручним та затишним для людей”, – розповів головний підрядник Володимир Гренчка.

Якістю робіт губернатор Олександр Ледида залишився задовлений: “Тут використовуються сучасні технології, зокрема, енергозберігаючі. Спеціальна теплоізоляція дозволить майбутнім мешканцям заощаджувати на електроенергії майже вдвічі. Щастить нам і з погодою. Тож будівництво має завершитись згідно плану”.  

Зведення житлового масиву мають завершити вже до кінця року. Житло тут отримають майже 300 родин з Солотвина. 133 сім’ї, які мешкають в особливо небезпечних зонах, – відселять у першу чергу.

rionews.com.ua