Закарпаття: До мощей святого Антонія Падуанського вірники Ужгорода стояли в черзі до опівночі

До Хрестовоздвиженського кафедрального собору в Ужгороді днями привезли мощі святого Антонія Падуанського. Під голос головних дзвонів нашої єпархії Преосвященний владика Мілан у супроводі священиків заніс мощі святого до храму, де на них чекала велика кількість вірників. 
 
Під час Літургії кожен з паломників та вірників собору могли приступити до Тайни Покаяння. Наприкінці Служби Божої про життя святого Антонія розповів ректор Базиліки святого Антонія у м. Падуя (Італія) Енцо Пояна.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Протягом усього дня до мощей приходило багато вірників, щоб помолитися та попросити заступництва перед Господом. Ввечері відбулась вечірня та Служба Божа, яку очолив ректор УжБА архімандрит Петро Павло Береш та співом супроводжували семінаристи й вірники собору. Після Літургії владика Мілан очолив молебень до святого Антонія, повідомляє сайт mgce.uz.ua

Коли стемніло надворі і ніч обійняла Ужгород, у кафедральному соборі горіла свічка – свічка молитви молоді, яка чувала та молилася до святого Антонія. Велика черга вірних не закінчувалася аж до півночі, усі хотіли поклонитися чесним мощам святого і попросити допомоги віднайти загублене матеріальне, але насамперед духовне.

zakarpatpost.net