В Ужгороді відкрився клуб ветеранів

Днями відбулось урочисте відкриття першого і єдиного в місті клубу для людей старшого віку під назвою «Ветеран».

Спільними силами його створили Ужгородська організація ветеранів України та Закарпатський осередок   партії «УДАР Віталія Кличка». Клуб базуватиметься у Центральній дитячій бібліотеці на площі Б.Хмельницького, 3.

Організатори запрошують на щомісячні засідання усіх пенсіонерів, ветеранів війни і праці, які бажають цікаво провести час, поспілкуватись, переглянути періодичні видання, або отримати професійні консультації фахівців-юристів та медиків.

Координатор клубу, активіст Ужгородської   організації ветеранів України, Василь Орос   розповів: «Головна ідея нашого закладу – налагодження спілкування між людьми старшого покоління. Зараз про пенсіонерів часто забувають, так от ми хочемо виправити цю ситуацію і показати, що навіть у 70 можна бути активним, цікаво проводити свій   час і знаходити нових друзів».

На урочисте відкриття клубу «Ветеран» завітали члени Закарпатської організації інвалідів війни, ветерани та активісти обласного осередку партії «УДАР». Голова політичної сили у Закарпатті Валерій Пацкан звернувся до всіх присутніх зі словами вдячності за їх неоціненний вклад у розвиток України, про який держава не повинна забувати: «Всі ви заслуговуєте гідних умов життя та європейських стандартів, на які орієнтується наша політична сила. Сьогодні ми реалізували лише невелику частину, аби зробити ваш вільний час приємнішим. Маю надію, що клуб «Ветеран» стане місцем цікавого дозвілля для всіх вас».

ЗО

rionews.com.ua