У Балоги почали гризтися з донецькими чиновниками через смерть інваліда

Міністерство надзвичайних ситуацій розцінює повідомлення прес-служби Донецької обладміністрації як “свідому фальсифікацію інформації і спроби ввести в оману представників ЗМІ”.
Про це повідомили в прес-центрі МНС.

“Прес-служба Донецької ОДА у коментарі про події в Донецьку посилається на неіснуюче повідомлення прес-служби МНС. 27 листопада на офіційному сайті Донецької ОДА з’явилося повідомлення про події біля будівлі Пенсійного фонду, де проходила акція протесту. Інформаційне повідомлення починається з посиланням на прес-службу Міністерства надзвичайних ситуацій. Такої інформації на офіційному веб-ресурсі Міністерства немає і ніколи не було. За коментарем до керівника прес-служби МНС співробітники Донецької ОДА не зверталися”, – повідомили у відомстві.

“Прес-служба МНС розцінює такі дії як свідому фальсифікацію інформації і спроби ввести в оману представників ЗМІ, і вимагає невідкладно зняти посилання на неіснуюче повідомлення МНС”, – заявили в МНС.

Як відомо, у неділю, 27 листопада, в Донецьку співробітники міліції та МНС без попередження демонтували намет, у якому з 15 листопада голодували чорнобильці.

Під час демонтажу помер 70-річний шахтар-інвалід Геннадій Конопльов.

Чорнобильці заявили, що представники МВС та МНС “затоптали” чорнобильців, які протестували під Пенсійним фондом Донецької області, через що й загинув Конопльов.

tsn.ua