Через роботи “для лікарні” в Ужгороді будинок знеструмили

Сьогодні зранку в будинку №3, який розташований на Проспекті Свободи в Ужгороді, зник електричний струм.

Після кількох звернень в ЖРЕР стало відомо, що проблема не в будинку, а за його межами. Як згодом повідомив черговий Ужгородського міського РЕМ, струм відключений у результаті пошкодження кабелю, а пошкодження спричинені земляними роботами підприємства, що риє траншею для прокладки каналізаційної мережі до нового хірургічного корпусу обласної лікарні.

Робітники, що працювали на місці події (біля будинку жодних інших робіт подібного плану не ведеться), відмовилися від коментарів та сказали що роблять роботи для лікарні. На місці подій видно, що кабель навколо якого копають, насправді пошкоджено. У самій ОКЛ відзначили, що дані роботи проводять не на їх замовлення, а на замовлення Управління капітального будівництва ОДА.

В Управлінні нам повідомили, що розберуться у обставинах цієї ситуації, однак назву підприємства що виконує роботи не назвали.
В Ужгородській муніципальній міліції інформували, що дозвіл на земляні роботи на цьому обʼєкті діючий, тобто роботи проводяться законно. Але чому виконавці не знали, що в зоні їх роботи є силовий електричний кабель?

Нині більшість мешканців буднику сидить без світла і тепла, і коли воно зʼявиться, допоки невідомо, хоча нас запевнили, що до кінця дня світло включать, – повідомили на сайті «Срібна Земля».

zaholovok.com.ua