Міжгірщина єдина в області, де відсутня каналізація

Голова РДА Василь Щур провів нараду з питань прискорення будівельних робіт каналізаційно-очисних споруд в смт. Міжгір’я, в якій взяли участь директор проектного підприємства “ЕЛ-ПО” м.Рівне Володимир Рогов, підрядник робіт Василь Коліда, в.о. селищного голови Василь Юрик та начальник відділу ЖКГ РДА Василь Маркович. Потім учасники наради обговорили подальший хід будівельних робіт на місці зведення об’єкта.

Міжгірський район єдиний в області, де відсутні каналізаційно-очисні споруди. З приводу цього ще в травні 2006 року за ініціативи районної влади дане питання було винесено на розгляд ОДА, після чого було підписано угоду на виконання проектних робіт, кошторисна вартість яких 168 тис. грн. З того часу проект неодноразово проходив експертизу і лише в 2011 році надійшов її позитивний висновок.

За оголошеного тендеру на виконання робіт підрядчиком став ТДВ “Загалшляхбуд” (директор Василь Коліда). Вже в поточному місяці будівельна бригада, потужна техніка цього колективу приступили до земляних робіт. До кінця року заплановано виконати підготовчі роботи із зведення дуже потрібного для селища об’єкта.

Джерело:  Марія РУБЕЦЬ. Фото Ярослава КУПЕЦЬКОГО. “Верховина” для mizgir.com.ua

www.mukachevo.net