У Партії регіонів бояться людей з вилами

Нардеп від Партії регіонів Вадим Колесніченко вважає, що людям не вдасться захопити владу “вилами чи кийками”.
“Акції протесту – це лише мобілізаційна перевірка тих, хто має працювати постійно на акціях протесту лише заради захоплення влади. Ці акції скеровуються з одного місця – ті ж самі політичні сили, які не можуть жити без влади. А інструментарій вони мають той самий. Жодних революцій у країні не буде. Ніхто не дасть із вилами чи з кийками захоплювати владу”, – наголосив нардеп.

За словами Колесніченка, під час подібних акцій висуваються нелогічні вимоги, а самі вони скеровуються політиками, що раніше втратили владу.

Нардеп також додав, що влада не повинна відчувати своєї відповідальності за смерть учасника акції протесту чорнобильців у Донецьку – шахтаря Геннадія Конопльова.

“До цієї смерті нинішня влада має дуже опосередковане відношення”, – заявив Колесніченко.

Нагадаємо. 28 листопада близько сотні мітингувальників-пенсіонерів у Донецьку вибили двері будинку Донецької облдержадміністрації. Деякі учасники мітингу були озброєні вилами і лопатами. Між протестувальниками і охороною обладміністрації сталася бійка, в результаті якої були виламані пластикові двері на вході до вестибюлю та вибиті вікна.

tsn.ua