«Артек» шукає таланти на Закарпатті

«Артек» шукає талановитих та обдарованих дітей на Закарпатті для участі у шоу-конкурсі.

Міжнародний дитячий центр “Артек” розпочав прийом заявок на Всеукраїнський заочний конкурс учасників фестивальних шоу-програм «АРТЕК – ШОУ», метою якого є підбір талановитих і обдарованих дітей та дитячих творчих колективів для участі в мистецьких програмах, які будуть проводитися у 2012 році під час тематичних змін МДЦ «Артек» згідно плану на 2012рік.

До участі в конкурсі запрошуються дитячі творчі колективи, ансамблі, групи, виконавці та солісти віком від 9 до 16 років – переможці міжнародних, всеукраїнських, обласних, міських, районних конкурсів, фестивалів, змагань, які працюють у жанрах: сучасна, естрадна, народна хореографія, спортивний бальний танець, спортивний напрям з елементами акробатики, рок-н-ролу, циркове мистецтво, естрадний вокал, фольклорне та музичне мистецтво, жанри та види мистецтв видовищних театралізованих форм.

Умови конкурсу і форму заявки можна знайти на сайті організації www.artek.ua. Конкурсні матеріали приймаються до 1 квітня 2012 року за поштовою адресою: 98645, АР Крим, Ялта, п/в «Артек», вул.Ялтинская, 8 СФП МДЦ «Артек», на конкурс «Артек-шоу», – повідомили у відділі у справах сім’ї, молоді і спорту Іршавської РДА.

zaholovok.com.ua