Закарпатська міліція пообіцяла розшукати зловмисника, який стріляв у міліціонера

Вирішується питання про порушення кримінальної справи. 

У середу, 30-річний працівник закарпатської міліції старший лейтенант, співробітник відділу боротьби з кіберзлочинністю та торгівлею людьми УМВС України в Закарпатській області повертався ввечері додому на автомобілі таксі з тренажерного залу.

Близько 21.30 на таксі, що під`їхало до під’їзду будинку, де проживає правоохоронець, невідомий зловмисник здійснив напад. По машині було здійснено кілька пострілів із пістолета (ймовірно, це був спецзасіб для відстрілу гумовими кулями). Кулі пошкодили колесо, вітрове скло та передню декоративну решітку автомобіля. Під час нападу працівник міліції поранений не був, лише травмував лікоть руки внаслідок падіння на землю. Водій таксі не постраждав, повідомляє сайт zak-umvs.gov.ua

На місце скоєння злочину прибула слідчо-оперативна група, начальник УМВС області генерал-майор міліції Віктор Русин, працівники прокуратури. Як повідомив очільник закарпатських правоохоронців, міліція зробить все для того, аби розшукати причетних до скоєння зухвалого злочину. Вирішується питання про порушення кримінальної справи. Наразі дана подія кваліфікується як хуліганство, вчинене із застосуванням зброї (ст.296 ч.4 КК України).

zakarpatpost.net