Сім чорнобильців під Кабміном отримали медичну допомогу

Протестувальники звертаються до народних депутатів дозволити їм поставити намети. Сьогодні під Кабміном збільшилась кількість голодуючих чорнобильців – до Києва приїхало до 15 протестувальників із Луганська.  Біля голодуючих вже 3 години чергує карета швидкої допомоги. Вже сім осіб отримали медичну допомогу. Про це сказали самі голодуючі.

“У кого було звичайне запаморочення, у кого йшла кров з носа, у одного чоловіка був тиск. Проте усі вони відмовились від госпіталізації”, – повідомили нашому кореспонденту медики.

Протестуючі розповіли, що сплять на власних речах та на купі листя. За словами одного із чорнобильців, біля “нас у парку ночують собаки”.

Перехожі та місцеві кияни допомагають приїжджим чаєм. Проте дехто із чорнобильців готовий піти навіть на сухе голодування.

Біля протестуючих не помічені представники влади. Але чорнобильці таки сподіваються на допомогу народних обранців. “Голодуючі просять депутатів вирішити проблему із дозволом поставити намети у парку, оскільки місцева влада це заборонила робити”, – говорить наш кореспондент.

24tv.ua