Виноградівські керівники відвідали дитячі будинки

7 грудня голова Виноградівської районної державної адміністрації Тетяна Граб у супроводі начальника служби у справах дітей Антона Галаса відвідали дитячі будинки сімейного типу Шевера та Кінчеш, де ознайомилися з умовами виховання та проживання дітей – сиріт, та дітей, позбавлених батьківського піклування.

В дитячому будинку сімейного типу Степана та Андреї Шевера (с.Пийтерфолво), який створено  одним з перших у районі в 2002 році, поряд з трьома власними виховується семеро дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Дитбудинок діє за підтримки благодійного фонду «Шамуел».

Аналогічний дитбудинок сімейного типу  Кінчеш діє в селі Тисобикень, де Стапена і Тімея  виховують шестеро дітей – сиріт, та дітей, позбавлених батьківського піклування, а  також мають двох власних.

У святковій передноворічній атмосфері поряд з привітаннями голова державної адміністрації Тетяна Дмитрівна  вручила дітям подарунки і побажала батькам-вихователям доброго здоров»я, успіхів у благородній і  нелегкій місії, яку вони взяли на себе, виховуючи, поряд з власними, дітей, які конче цього потребують.

Виноградівська РДА