Стало відомо ім’я наступного суперника Кличка-старшого

Наступним суперником українського боксера-важкоатлета Віталія Кличка стане британець Дерек Чісора. Поєдинок, в якому Кличко-старший захищатиме титул чемпіона світу за версією WBC, пройде 18 лютого 2012 в Мюнхені на стадіоні Olympiahalle.

Кличко назвав Чісору цікавим суперником. 3 грудня британець програв за очками відомому фінському боксеру Роберту Хеленіус, причому рішення суддів викликало багато суперечок. Українець зазначив, що на його погляд, переможцем мали оголосити Чісору.

Британець, якому 29 грудня виповниться 28 років, провів на професійному рингу 17 боїв, здобув 15 перемог (дев’ять – нокаутом) і зазнав дві поразки. В кінці 2010 року він мав зустрітися з Володимиром Кличком (молодшим братом Віталія), але поєдинок було скасовано через травму українського боксера.

Що стосується Кличка-старшого, то, за даними ЗМІ, в червні 2012 року він може провести бій з колишнім чемпіоном світу британцем Девідом Хеєм. 13 жовтня Хей оголосив про закінчення кар’єри, але незабаром заявив, що може повернутися на ринг заради бою з одним з братів Кличків. В останні тижні британські й українські ЗМІ регулярно писали про те, що переговори про організацію поєдинку між Віталієм Кличком і Хеєм тривають.

ukranews.com