Хореографічний ансамбль «Зефірчик» став лауреатом міжнародного конкурсу

Минулих вихідних у Києві відбувся Перший Міжнародний конкурс-фестиваль мистецтв молодих виконавців «Палаюча зірка». У ньому брали участь понад 50 хореографічних, вокальних та театральних колективів.

 У хореографічному мистецтві змагалися учасники у вікових категоріях від 5 до 24 років. Різноманітною була і хореографічна складова конкурсу за стилями та напрямками, але поділ за іншими номінаціями, окрім вікової, був відсутній.

Журі на чолі з народним артистом України В. Горянським оцінювало як технічну та акторську майстерність виконавців, так і оригінальність.

Дипломом лауреата І ступеня нагороджено дитячий хореографічний ансамбль «Зефірчик» (кер. Т. Ардельянова) центру творчого розвитку дітей та дорослих «Зіраті-Зефірчик» м. Ужгорода. А за композицію «Попелюшка» диплом лауреата ІІ ступеня отримав танцювальний дует А. Гунда — О. Шершун (кер. Т. Ардельянова) . Схвальні відгуки та з честю здобуте звання лауреатів із врученням диплома ІІІ ступеня отримали і вокалісти з Ужгорода В. Селехман та М. Плющ (кер. В. Зелінка).

rionews.com.ua